You are currently viewing Backpackgids Australië

Backpackgids Australië

Optimaal Genieten met je Backpackgids door Australië

Backpackgids Australie-
Laten we beginnen met een eenvoudige vraag:Australie animal
Ga jij binnenkort backpacken in Australië?
-Ja?
Heb je eerder ervaring met backpacken in Australië? En hoe was dat voor jou? 

Fantastisch? Of voelde je dat er meer mogelijk was?

Ik heb eerlijk gezegd van veel mensen gehoord dat ze niet alles uit hun reis door Australië hebben gehaald. Dat is jammer, want achteraf kan dat behoorlijk teleurstellend zijn.

Ik ben Robbert, de oprichter van Backpackgids Australië, en ik ben er trots op. Zoals je waarschijnlijk al begrijpt, is backpacken mijn passie.

“Learning by doing”

is een bekende uitspraak. Het geldt ook voor mij. Ik ben inmiddels behoorlijk ervaren, maar ik was ooit ook een nieuweling. Toen ik voor het eerst op reis ging, liep ik tegen diverse uitdagingen aan:

Het doorzoeken van talloze reisfora leverde meer verwarring dan duidelijkheid op. De overvloed aan informatie zorgde voor verwarring in plaats van helderheid. De vele adviezen maakten me gek! Het kostte me niet alleen tijd, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik had weliswaar een reisplan, maar ik wist niet zeker of mijn plan haalbaar was binnen mijn beschikbare tijd en budget. En hoe kon ik mijn bestemmingen op een logische manier verbinden voor een goede route? Hoe kon ik ervoor zorgen dat ik geen belangrijke ervaringen zou missen? En dan bedoel ik niet alleen de bekende attracties, maar ook de minder bekende, maar zeker zo indrukwekkende plekken die je niet in standaard reisgidsen vindt.

Het is zonde om dat pas achteraf te ontdekken. Ik had behoefte aan routes en reisschema’s om te volgen. Mijn Lonely Planet gaf me wel algemene informatie, maar niet de gedetailleerde routes die ik zocht. Helaas koos ik een ‘verkeerde’ roadtrip die meer ervaring vereiste dan ik had. Als beginnende backpacker waren er veiligere en betere opties. Maar ja, dat wist ik toen nog niet. Kort gezegd deed ik maar wat. Achteraf realiseerde ik me dat ik veel mooie ervaringen had gemist. Wat zeker is, is dat ik niet alles uit mijn reis heb gehaald wat ik had gewild. Ik had me veel beter willen voorbereiden. Ik hield een onbevredigend gevoel over aan mijn reis.

Hoe zou het voor jou zijn als je naar Australië gaat om te backpacken en het gevoel hebt dat je écht alles uit je reis haalt?Preview Boek Backpack Australie

Een Onvergetelijk Avontuurlijke Reis… Precies zoals het hoort!

Klinkt logisch, toch? Maar simpelweg op het vliegtuig stappen is geen garantie voor een geweldige ervaring. Dat kunnen wij, ervaren reizigers, met zekerheid zeggen.

Ramon Verkaart Over Backpackgids Australië Beste Robbert en het team,

Gefeliciteerd met het geweldige werk dat jullie hebben geleverd! De unieke routes en de overvloed aan visueel en informatief materiaal zijn fantastisch!

Wat mijn vriendin en ik vooral geweldig vonden, was kamperen midden in de natuur. Normaal gesproken zijn we geen kampeerders, maar we zijn ervoor gegaan en hebben er geen spijt van. We hebben kangoeroes, koala’s en dingo’s van dichtbij gezien. Jammer genoeg worden veel van deze dieren aangereden door luidruchtige vrachtwagens, daar moet echt iets aan worden gedaan.

We hebben het avontuur gevonden waar we naar zochten. Mede dankzij jullie, bedankt daarvoor.

  • Ramon en Lisa, wereldreizigers uit Waalwijk 

Waarom gaan we eigenlijk backpacken in Australië? Mensen kiezen vaak voor deze reis om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte van het ‘normale’ leven. Of om nieuwe mensen te ontmoeten. En vaak speelt het verlangen naar meer onafhankelijkheid een rol. AnderenPreview BAckPackgids Australie willen een frisse kijk op leven en werken krijgen, soms in combinatie met studeren of werken in Australië.

Maar wat we allemaal gemeen hebben, is de persoonlijke groei die we ervaren. En daarvoor is Australië dé ideale plek.

Er zijn nog veel meer redenen om naar Australië te gaan. Het zou alleen jammer zijn als jij, net als ik en andere backpackers, belemmerd wordt door bijvoorbeeld problemen met je reisschema.

Dat is precies waarom ik op talloze forums zie dat mensen worstelen met routes, schema’s en dergelijke. Deze uitdagingen hebben mij gemotiveerd om producten te ontwikkelen die backpackers kunnen helpen. Producten met praktische informatie waarmee reizigers meteen aan de slag kunnen. Geen eindeloos zoeken meer naar informatie!

Foto Australië

Deze post is gesponserd door Backpackgids Australië

Leave a Reply